KÖZÉRZET

5 ok, ami miatt gyulladás léphet fel a testedben - Tudd meg, hogyan kerülheted el!

Biztos hallottad már a „gyulladás” szót, de tudod is pontosan, mit jelent? A gyulladásos folyamatok a szervezet létfontosságú védekező mechanizmusai. Anélkül, hogy tudnánk, számos olyan dolgot semlegesít, mint a toxinok, a baktériumok, vagy a vírusok. Tulajdonképpen az immunrendszer válasza, hogy olyan fehérjéket aktivá, melyek elpusztítják a kórokozókat, megszüntetik a káros folyamatokat. 

Meg vágod magad. Mi történik? A seb körüli terület bepirosodik és megduzzad. Ez az immunrendszer működését szemlélteti. A tünetek a gyulladásos válasz velejárói.

Miben különbözik ettől a krónikus gyulladás?


Az immunsejtek túlzott reakciója miatt, állandó gyulladás lép fel a szervezetben. Ez hosszútávon nem egészséges, károsítja a szervezetet. Nézzük, mi okozhat krónikus gyulladás, és mit tehetsz az ellensúlyozásaként:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Túlsúly, elhízás

Tanulmányok támasztják alá, hogy a túlsúlyos embereknél nagyobb a gyulladásos fehérjék koncentrációja a zsírsejtekben. Az elhízott nők különös veszélynek vannak kitéve, bizonyos gyulladásos fehérjék koncentrációja biztosan nem esik az egészséges tartományba. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL