Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

Szerző:
Szabó Anna
Az emberek sok féle energiát cipelnek magukkal és mindenhol nyomot hagynak. Energiájuk a meglátogatott terekben marad, és negatív hatással lehetnek rád. Jól ismert tény, ha valakivel együtt alszol, akkor minden olyan emberrel is, akivel ő valaha együtt volt. Mivel a szexuális kapcsolat során a két fél energiái kicserélődnek, így az átvett energia egyaránt befolyásolhat pozitívan és negatívan is minket.

Meg kell értenünk, hogy az energia, különböző formákban jöhet létre. Mindenkinek van szexuális aurája, aminek gondját kell viselni, mint miden más energiaformának. A pozitív emberekkel való együttlét feldobhatja a hangulatodat, növeli az önbizalmadat, és megtelsz optimizmussal általuk. Negatív személy esetén azonban feszültséget és stresszt érezhetsz. De ne aggódj, több módszer létezik, melyekkel megtisztíthatod az aurádat.

5 módszer a szexuális aura tisztítására


 

 

 

 

Ne bújj ágyba negatív emberekkel

Hagyd magad mögött a negatív személyeket, főképpen ne bújj ágyba velük. Nyomot hagynak benned, ott hagyják energiájuk lenyomatát, így a velük való alvás szerencsétlen következményekkel is járhat. Fontos a bensőséges viszony, a pozitív személyiség.

közérzet egészség szexuális
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL