KÖZÉRZET

5 jele annak, hogy a közösségi média megmérgezi az életedet

Érezted már azt, hogy rosszul érzed magad, miután fellépsz a közösségi oldalakra? Vajon mikor volt utoljára, hogy nem érdekelt, hogy hány embernek tetszel, vagy milyen megjegyzéseket tesz rád valaki a közösségi médián keresztül? Vajon mennyi ideig gondolkozol, mielőtt közzéteszel egy fotót? Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne az élet a közösségi média nélkül?

Milyen a viszonyod a közösségi médiával?

Tudod, rengeteg kérdést figyelembe kell venni. Bizonyos szempontból a közösségi média része lehet az életednek, azonban ha túl sok időt töltesz rajta, és elkezdesz azon rágódni, hogy hányan kedvelték a posztodat, és milyen megjegyzéseket tesznek a fotóidra, akkor bizony rosszul érezheted magad. Ha egyébként kiegyensúlyozott ember vagy, és túl sokat lógsz a közösségi oldalakon, akkor könnyen válhatsz kimerültté és depresszióssá, vagy éppen te magad kezdesz ítélkezni mások felett. 5 fontos jele annak, hogy tényleg túl sokat tartózkodsz a közösségi oldalakon:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Úgy érzed, hogy több szenvedély kellene az életedbe

Vajon a közösségi média miatt boldog leszel és inspirál? Valóban összeköt a többi emberrel, akit szeretsz? Ha nem, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy megéri-e ennyi időt töltened rajta. A válasz ezekre a kérdésekre nem az, hogy teljes mértékben kizárod magad a közösségi oldalakról, vagy nagyon hirtelen egyáltalán nem lépsz fel rájuk. Csupán át kell értékelni az életedet és önmagad, az érzéseidet, hogy mi az, ami az igényeidnek valóban megfelel.

A szociális média „méregtelenítési” folyamata egyszerűbb, mint ahogyan felkel a nap. Meg tudod csinálni bármikor és bárhol, 1-től 100 napig is akár, csak rajtad múlik.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL