KÖZÉRZET

5 figyelmeztető jele annak, hogy elhanyagolod a testedet

A testedből csak egy van, tehát érdemes megfelelően bánnod vele, hiszen a tiéd. Sajnos gyakran annyira elfoglaltak vagyunk, hogy nem is törődünk megfelelően a szervezetünkkel, és a hosszú távú egészségünkkel. Szerencsére azonban a testünk időben figyelmeztet, ha baj van. 

,,Az egészség az igazi vagyon, nem az arany vagy ezüst.” – Mahatma Gandhi

Ha tested figyelmeztető jeleket küld feléd, figyelj oda rá és szentelj neki időt - változtass az életviteleden. A test elhanyagolása során, mind a fizikai, mind a mentális egészséged károsodást szenvedhet. Ismerd meg az elhanyagolt test tüneteit, így időben észreveszed, ha baj van: 

{KEPGALERIA}

1. Alacsony testhőmérséklet

Az egészséges testhőmérséklet 36,5oC, plusz mínusz 1oC. 37, 5 celsius fok felett már hőemelkedésről, lázról beszélünk. De a 36,5 oC foknál alacsonyabb testhőmérséklet sem megfelelő, ilyenkor ugyanis a test azt jelzi, hogy energiahiányod van. Emellett jelzi a lassú anyagcserét és a pajzsmirigy alul működését. Az alacsony hőmérsékletnél jobban el tudnak szaporodni szervezettedben a vírusok és a baktériumok, növelve a fertőzés kialakulásának kockázatát. Ha ezt tapasztalod, keresd fel orvosodat, hogy ellenőrizze a fent említett paramétereket. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL