KÖZÉRZET

5 étkezési szokás, mely jelentősen rövidíti az életedet

Az egészség és a hosszú életre való esély növelheti az egyén életminőségét, és biztosíthatja őt afelől, hogy van ideje elérni életcéljait. Márpedig a táplálkozás az egyik legfontosabb faktor, ami hatással van egészségünkre, ugyanis mind az alul-, mind a túltápláltság komoly rizikófaktorok a betegségek kialakulásában.

Az egyetlen módja, hogy megőrizd az egészségedet, hogy azt eszed, amit nem akarsz, azt iszod, amit nem szeretsz, és azt teszed, amit legszívesebben nem tennél” – Mark Twain

Miért van az, hogy a világ népessége egyre borzasztóbb egészségügyi adatokkal rendelkezik?

A szokások miatt. A fogyasztás miatt. Mert elhitették azt az igazságot, hogy a kényelem mindenek felett áll. Sokan ezt a taktikát választják, és elhiszik, hogy nem számít, hogyan állítják elő az ételt, vagy mit tartalmaz pontosan, a lényeg úgyis az, hogy a fenntartást szolgálja. Ám az étel, amit a szánkba veszünk, végzetes hatással lehet mostani és jövőbeli egészségünkre is. Annak ellenére, hogy rengeteg kutatás eredményei elérhetőek az emberek számára a tápanyagokról, milliók hagyják figyelmen kívül ezt, és nem értik, miért ennyire fontos az étrend.

Ebben a cikkben megmutatunk ötöt a legegészségtelenebb étkezési szokások közül. Vedd komolyan ezeket, ugyanis nagyon komoly károkat okozhat az egészségednek, és megrövidítheti az élettartamot is. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

4. Alacsony D-vitamin szint

A D-vitamin elengedhetetlen a betegségek megelőzéséhez és a hosszú élettartamhoz. Kutatók bizonyították, hogy a megfelelő D-vitamin szint megvéd számos halálos betegséggel szemben, ilyenek például a kardiovaszkuláris betegségek, az autoimmun betegségek, a tüdőbetegségek és a rák. A D-vitamin elősegíti az agy egészségét azáltal, hogy támogatja az idegek növekedését, és elengedhetetlen az optimális agyműködéshez. Kutatók arra is rájöttek, hogy az alacsony D-vitamin szint növeli a demencia kialakulásának kockázatát, beleértve az Alzheimer-kórt is. Ez a vitamin immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat is tartalmaz.
A napfény a legjobb módja, hogy D-vitaminhoz jussunk, és elraktározzuk azt. Ha valamilyen okból erre nincs módunk (évszakok, földrajzi elhelyezkedés, betegség, stb.), akkor a különböző étrend kiegészítők is tökéletesek lesznek. D-vitaminban gazdag ételek, mint pl. a zsíros halak, tejtermékek, sajt, tojássárgája szignifikánsan képesek megnövelni a D-vitamin szintet.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL