KÖZÉRZET

4 jele annak, hogy túl sok rostot fogyasztasz - Igen, ez is lehetséges!

Szerző:
Szabó Anna
Biztosan tisztában vagy vele, a rostos ételek fogyasztása nagyon egészséges. Jótékony hatású a szív- és érrendszerre, a megfelelő anyagcsere működésre, a gyomor egészségére és a vér glükóz szintjének stabilizálására.  Bár általában nem fogyasztunk eleget, ennek ellenkezője is megtörténhet, amikor is túl sokat fogyasztunk egyszerre, ráadásul rövid idő leforgása alatt, ami szintén problémákat okozhat. 

 

És hogy ez miért van így? Amikor rostot fogyasztasz, akkor azt általában sok folyadékkal, vagy nedvdús ételekkel együtt teszed, így a bélcsatornákon könnyedén halad végig a salakanyag. A probléma akkor keletkezik, amikor túl sok a rost, és kevés hozzá a folyadék. A folyadékhiány ugyanis kemény és csomós széklet kialakulásához vezet, ami az egész anyagcsere folyamatot megnehezíti. Íme, néhány jele és tünete annak, hogy túl sok rostot eszel, és túl gyorsan:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL