KÖZÉRZET

4 fő aggodalom, ami a legtöbb nőt ébren tartja az éjszaka folyamán

Az aggodalmaskodás a normális élet része, néhány embert azonban olyan komolyan érint, hogy az alvását is megzavarja. Elkészülsz az alváshoz, és amint a fejedet a párnára hajtod, máris kezdődik, befészkelik magukat a fejedbe a gondok, és nem hagynak nyugodni. Ezért reggel ugyanolyan fáradtan ébredsz, mintha egyáltalán le sem feküdtél volna. Miért van ez? És mit tehetünk ellene?

Íme, a 4 legnagyobb aggodalom, ami a nőket álmatlanságba taszítja: 

Empátia

Nagyszerű dolog, ha empatikus vagy mások problémáival kapcsolatban, de a dolgokat csak megnehezíti, ha magadévá teszed ezeket. Igen, törődsz velük, de mások segítésének nem az a legjobb módja, ha magadra vállalod a terheiket, sokkal inkább az, ha ott vagy mellettük, szeretetet és támogatást nyújtva. Egyébként sem fogsz tudni senkinek sem segíteni, ha túlságosan fáradt és kimerült vagy. Ahelyett, hogy egész éjszaka ébren feküdnél, inkább jelölj ki napközben egy bizonyos időt (mondjuk 10 vagy 30 percet), és írd le az aggodalmaidat. A lényeg, hogy ösztönözd magad a lehetőségek átgondolására, és ne hagyd abba addig, amíg elő nem állsz egy megoldással. 

Mindannyian átéljük ezeket a pillanatokat, amikor legszívesebben kikapcsolnánk az agyunkat pár órára, és hagynánk a testünket megújulni. Bizonyos esetekben neked kell létrehozni a stresszmentes helyet, és a saját szabályaidat kell követned. Mielőtt ma ágyba bújnál, tedd le az aggodalmaidat és összpontosíts a saját jólétedre, tisztítsd meg az elmédet a káros gondolatoktól és kétségektől. Itt van a te időd.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL