Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

4 dolog, amit érdemes elkerülni, mert allergiát okoz

Szerző:
Szabó Anna
Valóban megnőtt azoknak az embereknek a száma, akik allergiában szenvednek, és ebben az az igazán ijesztő, hogy az orvosok nem minden esetben tudják megállapítani, hogy mi okozza pontosan az allergiát. emiatt folyamatosan nő az allergiás megbetegedések száma.

 

Hagyományosan allergiát leginkább az élelmiszerek, gyógyszerek és egyes növények válthatnak ki a legtöbb esetben. Sajnos azonban mivel az életkörülmények is megváltoztak, valamint a globális környezet is átalakult, úgy tűnik, hogy az allergia egyre inkább terjed. Íme, 5 allergiát okozó dolog, amit érdemes messziről elkerülni:

.

Gyógyszerek

Biztosan tudod, hogy ha valamiféle vizsgálaton esel át, akkor előtte ki kell töltened egy kérdőívet, ami arról tájékoztatja az orvost, hogy allergiás vagy-e bármilyen gyógyszerre, és ha igen, akkor nyugodj meg, nem vagy egyedül. a legtöbb ember adott gyógyszerekre bizony allergiás.

A leggyakoribb gyógyszerek, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki, azok az antibiotikumok (például penicillin), az aszpirin és az ibuprofen, a görcsoldók, esetleg a kemoterápia és bizonyos antitest gyógymódok. 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL