Sok esetben nem a kávéval van a baj, hanem azzal, amit hozzáadunk. Ott van például a cukor, az édesítő, a tartós tej, a különböző szirupok, és még több cukor. Ezek helyett inkább néhány fűszer használata javasol, például fahéj, gyömbér és kurkuma.
A fahéj nem is hangzik rosszul, hiszen a népszerű kávézókban is ez az egyik leggyakoribb ízesítőanyag. Azon felül, hogy a mikrobákra jótékony hatással van, segít a vércukorszint szinten tartásában, és gyulladáscsökkentő hatása is van.
OLVASS TOVÁBB!
Japán arcmasszázs - A lélek és bőr harmóniája
Képzeld el, hogy belépsz egy nyugodt, illóolajokkal átjárt térbe, ahol halk, lágy zene szól....
KÖZÉRZETInfluenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK