Szabó Anna
Sok esetben nem a kávéval van a baj, hanem azzal, amit hozzáadunk. Ott van például a cukor, az édesítő, a tartós tej, a különböző szirupok, és még több cukor. Ezek helyett inkább néhány fűszer használata javasol, például fahéj, gyömbér és kurkuma.
A fahéj nem is hangzik rosszul, hiszen a népszerű kávézókban is ez az egyik leggyakoribb ízesítőanyag. Azon felül, hogy a mikrobákra jótékony hatással van, segít a vércukorszint szinten tartásában, és gyulladáscsökkentő hatása is van.
OLVASS TOVÁBB!
A harmónia fenntartása a mai világban: léteznek hatékony módszerek?
A mai életünk tempója sokszor gyorsabb, mint szeretnénk. A korlátlan információáramlás és a mindennapi teendők zűrzavara sokak szám...
KÖZÉRZETPárkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
KÖZÉRZETA női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
Egyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK