Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

14 spirituális üzenet, melyet a tested küld feléd - Ne hagyd figyelmen kívül!

Szerző:
Szabó Anna
A test maga a megkérdőjelezhetetlen igazság. Ha nem hiszel a megérzéseidnek, nem bízol önmagadban, akkor a tested pontosan megmutatja, milyen is vagy valójában, érzékeléseid konkretizálódnak. Ne feledd, minden, amit a tested érzékel, azt a magasabb rendű lelki vagy szellemi lényed már régen ismer. Megkérdőjelezhetetlen információkat hordoz rólad, és a világban való létedről.

 

Ha képes vagy a szeretetre és a megértésre, az megnyitja az utat mások szeretetéhez és megértéséhez. Íme, az a 14 spirituális üzenet, melyet kiolvashatsz a testedből:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Gyomor

A gyomor azt mutatja meg, hogyan fogadod be a valóságot, mennyire vagy képes élete eseményeinek megemésztésére. Bizonyára hallottad már a mondást: „ezt nem veszi be a gyomrom”, vagy „képtelen vagyok megemészteni”. Ha például képtelen vagy kiadni magadból a dühödet, vagy sok mindent lenyelsz, ami számodra nem kedvező, akkor előbb-utóbb gyomorpanaszokat észlelhetsz magadon. Ám a gyomorbántalmak utalhatnak arra is, hogy túlságosan rettegsz az ismeretlentől, alkalmatlannak tartod magad valamire, túl sokat töprengsz, vagy egyszerűen képtelen vagy elengedni valamit.

közérzet egészség spirituális
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL