KÖZÉRZET

14 spirituális üzenet, melyet a tested küld feléd - Ne hagyd figyelmen kívül!

A test maga a megkérdőjelezhetetlen igazság. Ha nem hiszel a megérzéseidnek, nem bízol önmagadban, akkor a tested pontosan megmutatja, milyen is vagy valójában, érzékeléseid konkretizálódnak. Ne feledd, minden, amit a tested érzékel, azt a magasabb rendű lelki vagy szellemi lényed már régen ismer. Megkérdőjelezhetetlen információkat hordoz rólad, és a világban való létedről.

 

Ha képes vagy a szeretetre és a megértésre, az megnyitja az utat mások szeretetéhez és megértéséhez. Íme, az a 14 spirituális üzenet, melyet kiolvashatsz a testedből:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Gyomor

A gyomor azt mutatja meg, hogyan fogadod be a valóságot, mennyire vagy képes élete eseményeinek megemésztésére. Bizonyára hallottad már a mondást: „ezt nem veszi be a gyomrom”, vagy „képtelen vagyok megemészteni”. Ha például képtelen vagy kiadni magadból a dühödet, vagy sok mindent lenyelsz, ami számodra nem kedvező, akkor előbb-utóbb gyomorpanaszokat észlelhetsz magadon. Ám a gyomorbántalmak utalhatnak arra is, hogy túlságosan rettegsz az ismeretlentől, alkalmatlannak tartod magad valamire, túl sokat töprengsz, vagy egyszerűen képtelen vagy elengedni valamit.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL