Íme, 13 hamis étel, amit talán minden nap megvásárolsz:
A természetes füstölés egy hosszú és bonyolult folyamat, ezért sok gyártó úgynevezett folyékony füstöt használ. Bár nincs bizonyítva, hogy ez az anyag káros az egészségre, mégsem kellene havi egy-két alkalomnál többször olyan élelmiszert enned, amit vele tartósítottak, nehogy ételmérgezést kapj.
Hogyan kerüld el?
A füstöléssel tartósított hús és hal száraz és nem túl fényes. A felszínen nem szabad világos vagy sötét foltoknak lenniük – homogén árnyalatúnak kell lennie.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK