Íme, 13 hamis étel, amit talán minden nap megvásárolsz:
Az élelmiszergyártók nem szeretik a pazarlást, mert minél nagyobb veszteséggel dolgoznak, annál több pénzt veszítenek. Kémikusok ezért kifejlesztettek egy transzglutamináz nevű anyagot, ami összefogja a húsdarabokat, hogy az eredmény étvágygerjesztő legyen. Ez a kötőanyag azonban nem veszélytelen. Bár az emberekben és állatokban is termelődik, ha túl sokat viszünk be belőle, allergiás reakciókat, emésztési bántalmakat és cölikáliát válthat ki.
Hogyan kerüld el?
Vásárolj farmon tenyésztett állatoktól származó húst, illetve kerüld a gyorsfagyasztott termékeket. A ragasztott húst könnyű megkülönböztethető a valóditól, mert a benne lévő vonalak nem látszanak természetesnek.
OLVASS TOVÁBB!
A női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
KÖZÉRZETEgyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
Ez a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETMi a különbség a szemvizsgálat és a látásvizsgálat között?
A köznyelvben gyakran egymás szinonimájaként használjuk, ám a szemvizsgálat és a látásvizsgálat nem ugyanaz. Szemünk egészsége érd...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK