KÖZÉRZET

11 mód arra, hogyan maradj pozitív a koronavírus járvány idején

A koronavírus vagy bármely más betegség esetén, akár megelőzhető, akár kezelni lehet, a legfontosabb az immunrendszer erősítése. Ezek a tényezők, amelyek növelik a rezgésedet és a pozitív energiáidat, erősítik az immunrendszert és segítenek megelőzni vagy gyógyítani a betegségeket.

A tested lenyűgöző módon képes leküzdeni a betegségeket és visszatérni az egyensúlyhoz, tehát tegyél meg mindent annak érdekében, hogy segítsd ebben. Mutatjuk, hogyan!

Szeress és nevess

A nevetés csökkenti a vérnyomást, javítja a szív egészségi állapotát, felszabadítja az endorfinokat (a jó érzésért felelős hormont), és fokozza a t-sejtek termelődését. Tölts a megfelelő óvintézkedések mellett minél több időt szeretteiddel és barátaiddal. Nézz meg egy vicces filmet, öleld át a háziállataidat. Miért töltenéd aggódással az idődet, ha ugyanazt az energiát és időt fel tudod használni arra, hogy szeress valakit, szeresd a természetet, vagy szeresd magadat?

Amit magadnak adsz, az egység elve alapján, azt adod a világnak is. Tehát ezeknek az iránymutatásoknak a követése nemcsak ellenállóbbá teszi, hanem emeli a világ rezgését és mindenkit segít. A járvány miatt kialakult helyzet segíthet mindannyiunknak abban, hogy jobban összpontosítsunk magunk és az egymás iránti szeretetre.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL