KÖZÉRZET

10 szokás, ami csak felerősíti a szorongásodat - Így kerüld el!

Rengetegen szenvednek a szorongástól, így rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a kiváltó okokat, és azt, hogyan kerülhetjük el. Mit tehetünk, hogy jobban érezzük magunkat? A válaszokat megtalálod ebben a cikkben, valamint azokat a tényleges szokásokat is, melyek csak felerősítik a szorongásodat.

.

 

 

 

 

9. Gyógyszer vagy alkohol fogyasztása, hogy eltemesd érzelmeidet

Egy rajtunk kívül álló anyagot használni, hogy ideiglenesen megkönnyebbüljünk, soha nem vezet hosszú távú gyógyuláshoz. A drogok, és az alkohol csupán ideiglenes boldogságot biztosítanak, azonban ez nem hasonlítható ahhoz, amit önmagadban érzel. Ahhoz, hogy elengedd a démonjaidat és meg tanulj a jelenben élni, meg kell szabadítanod magad az ártalmas anyagoktól.

Így kerüld el: Ha késztetést érzel a gyógyszerfogyasztásra vagy a mértéktelen evésre, ivásra, használd azt a pillanatot arra, hogy általa értékes tanulási tapasztalathoz juss. Elemezd az érzelmeidet, és kérdezd meg magadtól, hogy valóban jobban érzed-e magad ezek fogyasztásától. Ha a válasz nem, akkor kérdezd meg magadtól, milyen más tevékenységet élveznél, amivel kezelheted a szorongást. Talán szeretsz biciklizni, túrázni, rajzolni vagy a barátokkal lenni? Mindig van választásod, hogy többet tegyél magadért, csak fel kell állítanod egy sorrendet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL