Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 szokás, ami csak felerősíti a szorongásodat - Így kerüld el!

Szerző:
Szabó Anna
Rengetegen szenvednek a szorongástól, így rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a kiváltó okokat, és azt, hogyan kerülhetjük el. Mit tehetünk, hogy jobban érezzük magunkat? A válaszokat megtalálod ebben a cikkben, valamint azokat a tényleges szokásokat is, melyek csak felerősítik a szorongásodat.

.

 

 

 

 

2. Megszállottság

Csak úgy, mint a túlgondolkodás, a megszállottság és a túlzott rákoncentrálás sem oldja meg az aktuális problémát. Habár fontos, hogy megoldást találj, tudnod kell, hogy ez a túlelemzéssel nem sikerülhet. Manapság sok időt töltünk a problémák megoldásával, a kritikus gondolkodással, és a válaszok megszállott keresésével. Mi lenne, ha megszöknénk az összes ilyen rögeszmés viselkedés elől és csak élnénk? Annak érdekében, hogy leküzdjük a szorongást, fontos, hogy találjunk egy csendes helyet az elménkben, és amilyen gyakran csak lehet, ássunk benne jó mélyre.

Így kerüld el: Csak hagyd a gondolatokat keresztüláramlani, de semmiképpen ne rendeld magad alájuk. Csak azokra a dolgokra fókuszálj, amiken képes vagy változtatni, és felejtsd el azokat, amiken nem. Ha valami nem stimmel az életedben, engedd el, vagy keményen nézz szembe vele annak érdekében, hogy megtaláld a lelki békédet.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL