Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 jó tanács az egészségedért - A feneked is szeretné, hogy tudd!

Szerző:
Szabó Anna
Nevezd, ahogyan csak akarod: fenék, popsi, hátsófél, ülep. Nem beszélünk róla túl gyakran, pedig hátsó felünk sokat elárulhat az egészségünkről. Ennek a cikknek az a célja, hogy a mélyére lássunk végre annak, hogy mit üzen a fenekünk az egészségi állapotunkról. Bemutatunk majd néhány kutatáson alapuló érdekes tényezőt, illetve konkrét információt is közlünk arról, hogyan tartsd egészségesen fenekedet. 

Alapvetően három nagy izom „dolgozik” a fenékben: a gluteus medius (ez csatlakozik a csípőhöz), a gluteus maximus és a gluteus minimus. Ha nem lett volna egyértelmű, a gluteus minimum a legkisebb, míg a gluteus maximus a legnagyobb izom. A gluteus maximus nem csak a fenék, hanem az egész test legnagyobb izma is, ez adja a fenék formáját. Íme, tehát 10 tipp, egyenesen a fenekedtől:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. A cukoralkohol borzalmas

Édesszájúként sokan nagy lelkesedéssel fogadtuk, amikor a cukormentes sütik, torták, üdítők, stb. megjelentek a boltok polcain. A cukormentesként reklámozott termékek többsége cukoralkoholt tartalmaz – mannit, szorbitol, xilitol, stb. – amik nem szívódnak fel a szervezetben. Amikor ezek az emészthetetlen cukrok a vastagbélbe érnek, az emésztőrendszer baktériumainak le kell azokat bontania, ez pedig könnyen vezethet súlyos gáz problémákhoz, vizes széklethez, hasmenéshez, stb.

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL