KÖZÉRZET

10 figyelmeztető jel, melyet a tested küld feléd - Ne hagyd figyelmen kívül!

A tested fizikai jelek és tünetek útján próbálja felhívni figyelmedet a mélyen lapuló egyensúlyhiányra. Te is kapsz figyelmeztető jelzéseket a testedtől? Ha nem vagy benne biztos, olvasd el ezt a 10 figyelmeztető jelet, mellyel üzenni próbál neked!

 

Az emberi szervezet veleszületett intelligenciával rendelkezik, kiváló módon felismeri, korrigálja, és szabályozza az ingereket. A test és az agy finoman kapcsolódnak egymáshoz, amely lehetővé teszi a test különböző területei számára, hogy jelezzenek, ha valami  nem működik megfelelően. Sok tünet gyakran mélyen gyökerező problémára is utalhat, mely néha jelentéktelen, máskor azonban igencsak komolyan kell venni. Emberi lények lévén, meg van az a képességünk, hogy felismerjük a jelzéseket, amelyeket az agyunk és a testünk küld számunkra.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

1. Székrekedés - Nem viszel be elegendő rostot

A székrekedés a legnyilvánvalóbb az alacsony rostbevitelnek. Dr. Mark Hyman, elismert orvos szerint vadászó-gyűjtögető őseink 100 gramm rostot ettek egy nap, és a székletük teljesen kielégítő volt. A mai rohanó világban egy átlagos ember kevesebb, mint 8 gramm rostot eszik, amely lássuk be, elég nagy különbség. Ha a széklet nehezen távozik a szervezetből vagy túlságosan kemény, az egyaránt az alacsony rostbevitelre utalhat. A nem megfelelő rostbevitel jelzése lehet még a gyakori éhség, az emésztési problémák, a sápadt bőr, a gyulladás, a kevés energia, és a gyakori letargia.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL