Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit tartogat a jövő hét a horoszkópoknak?

Szerző:
Szabó Anna
A bikának fel kéne hagyni a túlzott takarékossággal, a szűznek vigyáznia kell a napsugarakkal.

Kedves Kos!    

Váratlan fejlemények a családban, vagy partnerkapcsolatban: egy régóta húzódó ügy elérkezik a végkifejlethez. Ebből adódóan lehetnek viták, anyagi vagy érzelmi természetűek. Akár örülsz az érkező eseménynek, akár szomorúsággal tölt el, figyelmedet teljesen lekötik a vele kapcsolatos tennivalók.

Kedves Bika!    

Mit számít a pénz, egyébként is van még miből elvenni, kölcsön is kérhetsz éppen, és a folytonos takarékoskodás olyan kisstílű, unalmas. Elvégre egyszer élünk, és mosogatógép nélkül is lehet megelégedetten élni, és ha már megvan, akkor is lehet pocsékul. Kit érdekel, hogy a szomszédnak van.

Kedves Ikrek!    

Jó formában vagy, ezt még az ellenségeid sem tagadhatják.. Nagyszerű az erőnléted, ragyogó a kedved, friss az agyad, és remekül választod meg ruháidat. Ha valamihez, hát ehhez igazán van érzéked. Szinte együtt lélegzel a divattal, azonnal és tévedhetetlen biztonsággal érzel rá a változásokra.

Kedves Rák!    

Az utóbbi hetek bántalmait, úgy érzed, egyedül kellett viselned. Neheztelsz partneredre, hogy ilyen kevéssé érdeklődött gondjaid iránt. Ha jobban belegondolsz, rá kell jönnöd, hogy te vagy, aki kirekeszti belső életéből őt. Ha már együtt éltek, társad helyesen vélekedik, ha több figyelmet kíván.

Kedves Oroszlán!    

Az Oroszlán ezen a napon sem nyugszik. Környezetedet akkor is képes vagy foglalkoztatni, amikor a napon sütkérezel. Adj egy kis szabadságot szeretteidnek, rájuk fér a pihenés. Vedd elő szórakoztató énedet, a világot ráérsz kicsit később is megváltoztatni. Most első a hétvége és a pihenés.

Kedves Szűz!    

Nem baj, ha ma délig alszol, hiszen van mit kipihenned. Viszont ebéd után mindenképpen menj ki a szabadba, kár volna ezt a csodálatos napot a négy fal közt vesztegetni. Vigyázz a napsugarakkal, komoly sérüléseket okozhatnak. Ha vízparton töltöd a hétvégét, a fürdéstől, fertőzésektől is óvakodj!

Kedves Mérleg!    

Egy barátod segítséget kér tőled, amit nem szabad megtagadnod. Ismerősöd komoly bajban van most, igazán ráfér a segítség. Szép és jó ötlet, ha összehívod a baráti társaságot egy kicsit, és megbeszélitek ezt a problémát. Ha a mulatozásban mindig együtt a csapat, legyen együtt a bajban is.

Kedves Skorpió!    

Egy kis takarításra alkalmas ez a hétvége. Ha nem mész kirándulni, feltétlenül tegyél rendet a ruhák között, és magad körül egyaránt. A hosszú tél alatt felgyülemlett dolgok zavarnak, és nem tudod áttekinteni ügyeidet. Ha jól körülnézel, azt is láthatod, hogy ez a nap kevés lesz minderre.

Kedves Nyilas!    

Hétvége van, és mégsem tudsz elszakadni munkádtól. Ezt hozzátartozóid rossz néven veszik, jóval több törődést igényelnének. Egy rokonodnak is régen megígérted már, hogy meglátogatod, ám eddig nem tartottad be ígéretedet. Otthon is körülnézhetsz, minden bizonnyal bőségesen akad tennivaló.

Kedves Bak!    

A legjobb, amit ma tanácsolni lehet, törődj a külalakoddal, egészségeddel, az mindennél többet ér. Hajtasz, hajtasz - meg is van az anyagi vonzata, de közben szúr a mellkasod, fáj a vállad, extrázik a szíved. Ez utóbbi attól verjen gyorsabban, és rendszertelenül, hogy egy pillantás fogva tart.

Kedves Vízöntő!    

Nem lehet rád fogni, hogy túlzottan felelőtlen vagy könnyed volnál, és a nagyvonalúság is csak az anyagiakban jellemez. Ma mégis játékos, bohókás, szertelen vagy. Örülsz, hogy emberek között lehetsz, és persze rögtön a társaság középpontjába kerülsz, hisz hamar beleférkőzöl az emberek szívébe.

Kedves Halak!    

Kicsinyeskedéssel nem lehet megnyerni emberek bizalmát, ezt már tudod. Figyelmeztesd tehát őt erre, hiszen még mindig azt hiszi, hogy apró szívességekkel megvásárolhatja jóindulatodat. A legjobb stratégia az lenne, ha végig mellette állnál, és minden mozdulatát figyelnéd, tanácsokkal segítenéd.

horoszkóp csillagjegy jövő hét
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL