Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit tartogat a hétvége a csillagjegyeknek?

Szerző:
Szabó Anna
A nyilas unatkozik, a kos nagy terveket szövöget.

Kedves Kos!    

Még mindig az átélt izgalmak hatása alatt állsz, de ezek jóleső érzéssel töltenek el. Jövődet illetően nagy terveket szősz, családod azonban nem támogatja ötleteidet. Szerencsére téged nem tör le kishitűségük vagy ellenvetésük. Képzeleted magasan szárnyal. Máris beleéled magad mindabba, amit szeretnél elérni.

Kedves Bika!    

Egyik munkatársad ma arra vetemedhet, hogy kora reggel felhívjon telefonon, és csúnya pletykák, rosszindulatú híresztelések özönét zúdítsa rád. Oda se neki, csak a hétvégével törődj!

Kedves Ikrek!    

Ezer magyarázatot képes vagy kiagyalni arra, hogy miért nem vagy hajlandó bármit is tenni ezen a napon, de erre semmi szükség nincsen. A fáradtság éppen elegendő indok. Jól esik a semmittevés még a nyughatatlan Ikreknek is, pedig a következmény az lesz, hogy a nyugalom rövid időszaka után előtör hatalmas tettvágyuk.

Kedves Rák!    

Folytasd a tegnapi lelki vizsgálatot, még akkor is, ha ma legszívesebben újabb kalandokba bocsátkoznál. Úgy érzed, hogy most biztosan sikeres lehetnél. Megeshet, de ne bízd el magad túlságosan! Nehezen fékezed mostanában szenvedélyeidet, pedig vigyázhatnál egy kicsit jobban magadra.

Kedves Oroszlán!    

Az Oroszlánok úgy érezhetik, elpártolt tőlük a szerencse. Nem kell kapkodni, és annak sincs értelme, hogy tehetetlen önsajnálatba merülj. Helyesebbnek látszik átgondolni az előzményeket, feltárni az okokat, amelyek idáig vezettek. Rájöhetsz, hogy a hiba nálad van, és kénytelen vagy segítséget kérni.

Kedves Szűz!    

Kicsit már eleged van ebből a tavaszból, szeretnéd magad mögött tudni azokat az ügyeket, melyek hosszú hónapok óta húzódnak. Szeretnéd siettetni az idő múlását, és így könnyen lehet, hogy észrevétlenül átsiklasz olyasmin, ami kellemes élményeket, szép perceket szerezhetett volna neked.

Kedves Mérleg!    

Kitűnő munkádat partnerednek köszönheted. Természetesen nem tartozol érte hálával, hiszen elég elismerés neki az, hogy a gyümölcsét együtt élvezitek. Ez történik ma is. Ha kirándulni mentek, ne feledjétek otthon a fényképezőgépet. Számtalan megörökítenivaló vár rátok, és néhány emlék is marad.

Kedves Skorpió!    

Végre el kell szánnod magad, mert tovább nem tartható a jelen állapot. A mostani helyzetnél még az is jobb, ha kertelés nélkül elmondod kedvesednek az igazat. Ha tudja magát mihez tartani, és tisztában van a terveiddel, sokkal nyugodtabb lesz, és elmaradnak a már szokásosnak tekinthető jelenetek.

Kedves Nyilas!    

Eseménytelen, szürke napokra számíthatsz, és ez ellen nem is nagyon tudsz, de is érdemes semmit sem tenni. Bele kell törődni, hogy vannak napok, amikor nem történik veled semmi különös. Önmagad helyett figyelj másokra, kezdd a közvetlen környezeteddel. Úgyis nagyon nagyok az elmaradásaid.

Kedves Bak!    

Be kell látnod, hogy kevesebbre vagy képes, mint amennyit önmagadtól elvársz. Ha félkész munkát adsz ki a kezedből, az halálra idegesít. Csak annyit vállalj, amennyit meg is tudsz csinálni. Ígéreteid nagy része a családban marad, így talán könnyebb lesz átcsoportosítani, új időpontot kijelölni a teljesítésükre.

Kedves Vízöntő!    

Az ablakból bámulod az utcán mászkáló embereket. Dehogy mozdulsz ma ki, a világ minden kincséért sem! Kerül otthon is valami ennivaló. Bármi legyen is, jó lesz. Használd ki ezt a napot, lustálkodj, olvasgass, hallgass zenét. Egyszóval: töltődj fel!

Kedves Halak!    

Hihetetlen, de így igaz. Ezen a hétvégén a Halak irányítják a világot, legalábbis a saját kis világukat. Vállalkozó kedvük, kezdeményező képességük előtt minden meghajlik, minden meghátrál. Az akadályokat könnyed mozdulattal söprik félre útjukból, elegánsan felülemelkednek rajtuk, vagy figyelemre sem méltatják.

horoszkóp hétvége csillagjegy
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL