HOROSZKÓP

Mit jelent a sztellium az asztrológiában – Lehet, hogy te is sztelliummal születtél?

Találkoztál már olyasvalakivel, aki tökéletesen megtestesít egy adott csillagjegyet? Lássuk be, ez eléggé ritka. Szerencsére mindent meg fogsz érteni, ha megismered a sztellium jelenségét. Ha találkoztál már erős személyiséggel bíró emberrel, esélyes, hogy ő sztelliummal született.

A születési térképünk annyi tényezőtől és behatástól függ, hogy nem ritka, hogy egyik-másik bolygó hatást gyakorol vagy túlárad a másikon. Ez garantálja, hogy mindannyian egyediek vagyunk, hogy többek vagyunk, mint egy meghatározott csillagjegy, és ezért is olyan ritka, hogy megfelelünk egy bizonyos jegy sztereotípiáinak.

Talán tudod, hogy a Kosok híresek a versenyszellemükről, illetve impulzív, szenvedélyes és vakmerő természetükről. Azt hihetnéd, hogy kilométerekről kiszúrhatsz egy Kost, pedig sok olyan ember van, akik ebben a jegyben születtek, mégis egészen mások, mint a fent leírtak. Sokuk a Halak vagy a Bika jegy behatása alatt születtek, ami visszafogja uralkodó bolygójuk, a Mars erőit.

Mit jelent a sztellium az asztrológiában?

Sztellium akkor történik, amikor a születési térképeden ugyanazon energiatípusból több is található. Ilyenkor három vagy több bolygó tartózkodik egyszerre egy zodiákusban.

Miként bír befolyással a személyiségedre? Nos, a sztellium meghatározott tulajdonságokat teremt, amik közül néhány jelentőségteljesebb, mint a többi. Ettől válik erősebbé és határozottabbá a személyiséged. A sztellium akár a csillagjegyednél is erősebb hatással lehet rád, de persze ez akkor történhet meg, ha az uralkodó bolygód épp nincsen benne az együtt állásban.

Íme, egy példa: Ha a sztelliumod a Skorpióban van, a zodiákus szerint viszont a Mérleg jegyében születtél, sokkal introvertáltabb, érzelmesebb vagy, mint egy átlagos Mérleg, illetve az elmúlással és a tabukkal is jobban törődsz.

A születési térképeden a sztellium akadály vagy erősség?

Ha te is sztelliummal rendelkezel, gratulálunk! Szuper dolog ez, ráadásul büszke lehetsz rá, hiszen ez nem olyan dolog, amit gyakorinak lehetne mondani. Neki hála, erős kapcsolatod van egy csillagjeggyel, és most bizonyára azt gondolod: ez sokat megmagyaráz. Ha azonban teljesen őszinték akarunk lenni, némi keserűség is van bennünk, hiszen nem csak izgalmassá, hanem bonyolulttá is teszi az életet. Mármint, ha a csónak egyik oldalára túl sok dolgot pakolsz, nem fog felborulni? Ha nem tanulod meg egyensúlyba hozni magad, a sztellium el fog nyomni ahelyett, hogy felemelne. Pedig hidd el, valóban képes rá.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL