HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Október 3 - Október 9

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Vízöntő

Ha belefogsz valami újba, légy körültekintő és óvatos. Nem csak azért, mert megütheted vele a bokádat, hanem azért is, mert nagyon meg kell vele küzdened, ahhoz, hogy igazán megérje és eredményes legyen. Mindemellett próbáld meg azt is észben tartani, hogy nem állhat mindenki a te oldaladon. Sőt, lehet, hogy amit te gondolsz, vagy amiben hiszel, az nem helyes, csak éppen nem veszed észre. Szóval, ne próbáld meg másokra ráerőltetni a saját igazságodat, és inkább te is nézz magadba. Egész héten pörögni fogsz, a hétvégére pedig kicsit magadba zuhansz és egyedül akarsz majd lenni.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL