HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 28 - December 04.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Oroszlán

Úgy néz ki, szép lassan megvalósítottál mindent, amit szerettél volna. Akkor hogyan tovább? Mi következzen? Valami új célra, új projektre vágysz, ahol ismét megmutathatod, mennyit érsz és mit tudsz. Most ez köti a legjobban a figyelmedet, hogy új ötleteket keresel, amiket megvalósíthatsz. Az Univerzum azt sugallja, hogy igazán elmehetnél a kapcsolatok irányába is, hiszen mostanában elhanyagoltad barátaidat, szeretteidet, és azok építgetése sem éppen utolsó munka! Így még a korábban kevéssé jó kapcsolataidat is helyreállíthatnád és megerősíthetnéd. Továbbá az sem biztos, hogy érdemes az év végén komoly kihívásokkal terhelned magad.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL