HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 28 - December 04.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Rák

Úgy érzed el vagy maradva a teendőiddel. Az nem sokat segít a dolgon, ha összehasonlítgatod magad másokkal, hogy ki hol tart. A saját tempódban próbáld meg felvenni a fonalat és végrehajtani feladataidat, hiszen ez nem verseny! Ha pedig így is azt érzed, hogy te teljes erőddel rajta vagy a témán és még sem haladsz, akkor el kellene gondolkoznod azon, hogy biztos jó módszereket használsz-e, illetve valóban azt kell tenned, amit? Talán azért akadályoztat a Sors, hogy rájöjj, rossz úton jársz. Viszont jó tanács: a munkahelyeden mindenképpen érdemes lenne kollégáiddal összedolgoznod, ahelyett, hogy egyedül akarnál úrrá lenni a helyzeten. Egy másik jó tanács: ne kapkodj! Különben megfogod látni, csak a baj van belőle.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL