HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 07- November 13.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Ikrek

Lehet, hogy neked van igazad, vagy valamit jobban tudsz másoknál, de nem várhatod el tőlük, hogy azt tegyék, amit mondasz vagy vakon kövessenek. Ráadásul, ha még csak nem is a megfelelő időpontban találod, úgy pláne vesztett ügyed van. Ahelyett, hogy ebbe ölöd minden energiáidat, inkább kormányozd az életképes területek felé! Mindemellett légy résen, mert fontos, értékes információkat hallhatsz a közvetlen környezetedben, ami segítséget nyújthat abban, hogy a kezedbe vedd a sorsodat. Egy barátodnak szüksége lehet a segítségedre, mindenképpen támogasd őt és légy együtt érző vele, a kritikus személyiségedet pedig tedd félre.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL