HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 27. - Április 2.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

{KEPGALERIA}

Bak

 

Nem lesz időd lazítani a munkahelyeden, mert hétfőtől péntekig rohanás és kapkodás várható. Az egy dolog, hogy ég a lábad alatt a talaj, de ha csak a mennyiségre figyelsz, az érezhetően a minőség rovására fog menni és nem csak te, de még a feletteseid is elégedetlenek lesznek. Mint ahogyan a kedvesed is, ha a munkahelyi feszültséget rajta töltöd ki, értelemszerű, hogy vitázni fog veled. Bár még a kollégáid is beállnak ebbe a sorba, akik nem értenek majd egyet veled valamiben vagy a munkamorálodban. Szóval a napokban igencsak összecsaphatnak a hullámok a fejed felett.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL