HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 17 - Június 23

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

{KEPGALERIA}

 Bika

Lesz vagy talán már van is valami, ami bánt téged, és ezt az egész környezeted látja, akik úgy érzik, nem bízol meg bennük, mert szabályosan eltávolodtál tőlük. Legalább a párodat avasd be a titokba, mi az, ami a szívedet nyomja. A szingli Bikák viszont ne legyenek olyan kétségbeesettek, hogy jóformán tényleg bármit megtennének egy partnerért, mert ezzel most kellemetlen helyzetbe keverhetik magukat. A munkahelyén pedig minden Bika legyen bátor, hiszen tudják jól, hogy mire képesek, akkor pedig ne másnak hagyják meg a babérkoszorúk learatását. Ezzel együtt a csillagok azt üzenik, keményebben kellene dolgozniuk a vágyaik eléréséért.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL