Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 26. - Július 2.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Mérleg

A héten minden a pénz körül fog forogni, főleg az, hogyan szerezz még többet belőle. Ne csodálkozz azon, hogy szeretteid a szemedre vetik, hogy kezdesz pénzmániás lenni, ugyanis valóban elkezdtél mindent a pénzhez viszonyítani. Még ha anyagi gondokkal is küzdesz, akkor sem kellene ennyire felmagasztalnod a pénzt, hogy a szeretteid úgy érezzék, ők már nem is fontosak. Bizonyítsd be nekik az ellenkezőjét, és foglalkozz velük a napokban többet, mert elhiheted, pénz nélkül is el lehet menni kicsit kikapcsolódni és jól érezni magatokat. Különben meg szerencséd lesz, mert a napokban egy remek lehetőséget ajánlhatnak fel neked, ami természetesen plusz pénzzel is járna.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL