Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 2 - Január 8.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

{KEPGALERIA}

 Oroszlán

Meglehetősen pörgősen veszi kezdetét számodra az Újév, és minden létező elmaradásodat behozod. Bár úgy vagy vele, hogy most jobban preferálod az azonnali sikereket, azért jó volna a jövőre is gondolnod és a hosszabb távú lehetőségeket is megragadnod. A döntéseidet is próbáld meg ennek a fényében meghozni. Ne akarj minden sikert azonnal besöpörni! A munkahelyeden több területen is egyszeriben kinyílik a szemed és leperegnek rólad mások befolyása és gondolatai, de sajnos éppen emiatt kerülhetsz csatákba és konfliktusba. Most már nincs visszaút, állj ki magadért és ne hagyd, hogy eltiporjanak és manipuláljanak. 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL