Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 2 - Január 8.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

{KEPGALERIA}

Ikrek

Ne kezd el toporzékolni vagy dühöngeni, ha nem úgy indul az éved, ahogy tervezted. Inkább tekints rá úgy, mint egy kis haladékra, hogy még alaposabban átgondolhasd a terveidet, és elég időd legyen alakítani rajtuk. De jobb is volna, ha kezdésnek egyszerűbb tevékenységekre koncentrálnál, mert még nem jött el a nagy tettek ideje. Közben gyakorold a realitást, hogy a dolgokat igaz valójukban akard meglátni, és nem úgy, ahogyan látni szeretnéd. A csillagok azt üzenik, hogy a héten már megérkezik hozzád a változás szele, még akkor is, ha elsőre észre sem veszed. Összepontosíts a napokban arra, hogy rendet teremts magadban és a környezetedben.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL