HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 19 - December 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Skorpió

Egyre nehezebb a munkára koncentrálnod, ráadásul annyira le vagy terhelve, hogy feszült és ingerlékeny vagy. Alig tűrsz meg bárkit is a környezetedben és beszélgetni sincs kedved másokkal. De ez a párkapcsolatodra is igaz, amit ideig-óráig tolerál a kedvesed, utána már ki fog bukni, főleg azért, mert az ünnepeket már meghitten és romantikusan szeretné veled tölteni. Igaza is van, akkor kellene beszélgetnetek, fellélegezned és elmélyíteni a kapcsolatotokat. Ha távolságtartó vagy a pároddal, azt hiheti, vele van bajod. Jobban oda kellene figyelned arra, milyen jeleket küldesz ki az ember felé. Érthető, ha csak pihenni szeretnél, add a tudtára, meg fogja érteni.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL