HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 12 - December 18.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Ikrek

Le kellene adnod az elvárásaidból, amit magaddal és a környezeteddel szemben állítottál fel. Különösen abból az elvárásból kellene leadnod, hogy majd mások szépen kitalálják a gondolataidat. Ugyanis ezek összességéből komoly gondjaid adódhatnak a párkapcsolatodban, de még a munkahelyeden is. A tiszta és érthető kommunikáció érdekében inkább nyisd ki a szádat, és fejezd ki magad pontosan. Továbbá többet kellene tenned az egészséged érdekében. Családod, illetve kedvesed hiányolja a társaságodat és a figyelmedet. Tudják, hogy értük dolgozol, és mennyire fáradt vagy, de attól még ugyanúgy elhanyagolva érzik magukat.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL