HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Augusztus 14 - Augusztus 20.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

{KEPGALERIA}

 Oroszlán

Légy óvatos a költekezéssel, még akkor is ha, másoknak vásárolsz és a kedvükben szeretnél járni. Egy felől azért, mert jöhet egy kisebb kellemetlenség, egy nem várt hirtelen kiadás. Másfelől a túl sok kedvességgel és ajándékkal azt éred el, hogy egyesek kiakarnak majd használni és visszaélnek a nagylelkűségeddel. Spórold meg magadnak egy csalódást! A hét másik meglepetése az lehet, hogy akiről eddig rossz véleménnyel voltál az elérheti nálad, hogy teljesen megváltozzon a róla kialakított képed. A szinglik életében ez akár egyet jelenthet azzal, hogy érzéseik támadnak az illetővel kapcsolatban.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL