HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 3. - Április 9.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Vízöntő

Használd ki a nyugodt hetedet arra, hogy utolérd magad. Fejezd be a félbehagyott és rég elfelejtett teendőidet. A párkapcsolatban élőkre meghitt és harmonikus napok várnak, akik talán már tervezik is a következő lépést a közös életükben, legyen az összeköltözés, házasság vagy gyermek tervezése. A szinglik jelenleg csak alkalmi kapcsolatokat képesek fenntartani, de amíg örömüket lelik benne, nincs ezzel baj. Ha a munkahelyükön elég kitartóak a Vízöntők és mindent elkövetnek azért, hogy bizonyítsanak, akkor nem marad el a siker. Ám az üzlettel és anyagiakkal kapcsolatos döntéseknek nem kedvez ez a hét.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL