HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 3. - Április 9.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Mérleg

A csillagok arra ösztönöznek, hogy légy nyitott és merd kimutatni az érzéseidet. Nem csak azért, mert szeretteidnek is jól esne, akik egyébként aggódnak érted és a feszített munkatempód miatt, hanem azért is, mert valójában neked is jót tenne. A szinglik pedig szenvedélyes kalandokra számíthatnak, ha hagyják magukat elcsábítani. Ami viszont a karriert illeti, igyekezz úgy játszani az idővel, hogy a héten ne maradjon elvégezetlen munkád. Felettesidnek igen magas elvárásaik vannak veled szemben és elvárják, hogy hozd az eddig nyújtott teljesítményedet. Amíg bírod, nincs is ezzel semmi baj, de ha szíved szerint váltanál, azt az elkövetkezendő hetekben meg is teheted.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL