Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Íme, mit tartogat a hét a csillagjegyeknek

Szerző:
Szabó Anna
A kos a legrosszabbra kell készüljön, az oroszlán hiúságát legyezgeti, hogy dicsérik.

Kedves Kos!    

Ha uralkodó bolygódnak, a Marsnak kedvezőtlen a fényszöge, akkor készülj el a lehető legrosszabbra munkában, szívügyekben és minden másban. Azok a Kos jegyűek viszont, akik április 1. és 20. között születtek, szerencsére mentesülnek az ártó bolygóhatások alól. Számukra kedvezően, vagy eseménytelenül alakul a hét.

Kedves Bika!    

Háromszor mész vissza megnézni, hogy bezártad-e az ajtót, elzártad-e a gázt, lekapcsoltad-e a villanyt. Útközben mégis aggódsz, nem vagy biztos a dolgodban. Munkahelyeden felbőszít a látvány, persze nincs is kimondottan rendetlenség, de semmi sem sarkos, elvágólagos. A dolgok állása és elképzeléseid között űr tátong.

Kedves Ikrek!    

Még egy ilyen meleg nap is olyan hűvös tud lenni, hogy szinte megfagy körülötted a levegő. Környezeted nem tudja mire vélni a dolgot, pedig már megszokhatták, hogy időnként teljesen meggondolatlanul cselekszel, és a hangulatod is elég csapongóan változik. Még szerencse a bajban, hogy könnyen távozik rosszkedved.

Kedves Rák!    

Valamit érzel a levegőben, de nem tudhatod, hogy mi várható. Egész héten arra az egy dologra összpontosítasz, hogy valaminek történnie kell. És ha már ennyire akarod, bizonyára teszel is róla, hogy ne maradjon esemény nélküli a hét. Ha vasárnapig nem veszel észre semmi különöset, megszervezed, hogy esélyt adj a szerencsének.

Kedves Oroszlán!    

Nagyon sok a dolgod, még arra sincs időd, hogy legalább egy kicsit magaddal foglalkozz. Ez azonban nem baj. Felvillanyoz, ha pótolhatatlannak, amolyan fontos embernek érezheted magad. Hiúságodat is legyezgeti, hogy dicsérnek, még ha úgy is gondolod, hogy megérdemled, és igencsak rászolgáltál az elismerésre.

Kedves Szűz!    

Mintha lesben állnál. Vársz valamire, vagy valakire. Tán egy jelre ahhoz, hogy nekiláthass a megvalósításnak. Most biztosra akarsz menni, nem hamarkodod el a dolgot. Nem is érdemes kapkodni, hisz senki sem sürget. Gondolkozz el rajta, és beszéld meg családoddal, hogy nem kellene-e mégis beiktatni egy kis szabadságot.

Kedves Mérleg!    

Megszúrod, vagy megvágod magad. Egy biztos: peches hét vár rád. Légy óvatos, hogy nagyobb bajok nélkül átvészelhesd ezt a hétfőt. Kerüld a porcelánüzleteket, és ne kezdj ablakmosásba! Mindezek megvárnak, hiszen - mint te is tudod - a munka nem szalad el. Legalábbis eddig még soha nem kellett utána rohannod!

Kedves Skorpió!    

Hát ez nem a te heted! Partnereddel nem sikerül zöld ágra vergődnöd, és ezáltal az oly fontos közös program is elúszik. Legjobban teszed, ha esténként otthon maradsz, és nekilátsz a felgyülemlett restanciák pótlásának. Nem túl szórakoztató, ám mindenképpen hasznos tevékenység, és legalább az utóbbi legyen a vigasztalód.

Kedves Nyilas!    

A közelgő nyaralás a független Nyilast töprengésre késztetheti: miért alakult úgy, hogy nem tud kivel elutazni. Az önvizsgálat helyes, de kicsit igazságtalan vagy magaddal. Ne búslakodj, a nyár nagy kerítő. Nagy lehetőségek várnak rád. A házas Nyilast megkísértheti a gondolat: jó lenne egy kicsit szabadon nyaralni.

Kedves Bak!    

Izgalmak, kiszámíthatatlan, beláthatatlan helyzetek várnakmrád. Nehéz bármit is tenned ellenük, mert ahogy mondani szokás, nem vagy túl jó passzban. Ne heveskedj! Értékeld és fogadd el barátaid jó tanácsát. Kívülállóként most jobban átlátják a helyzetet. A január eleji Bakokra hatványozottan vonatkoznak a leírtak.

Kedves Vízöntő!    

Rosszkedvedet munkába fojtod, és van is mit tenned. Félbe maradt ügyek garmadáját kell lezárnod, számtalan új feladathoz kell hozzálátnod. Ha valamilyen nagyobb üzlet részese vagy, semmiképp ne hozz végérvényes, vagy nagyobb horderejű döntést! Kisebb üzletekben azonban nyugodtan lehetsz bátor. Minden megeshet.

Kedves Halak!    

Elhatározod, hogy végre függetleníted magad az összes külső tényezőtől, amelyek akadályoznak munkádban. Immár odáig jutottál, hogy a környezetedben elburjánzó állandó torzsalkodás miatt képtelen vagy huzamosabb ideig tevékenységedre összpontosítani. Legjobb, ha keresel magadnak egy nyugodt, csendes zugot, és elvonulsz.

horoszkóp csillagjegy heti horoszkóp
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL