HOROSZKÓP

Ház

Válaszd ki melyik napon születtél! Az aztékok évszázadok óta létező jóslása a Nap és a Hold segítségével megmutatja, mit tartogat számodra a jövő!
Ház

Január) 5, 17, 29 (Február) 3, 15, 27 (Március) 11, 23 (Április) 4, 16, 28 (Május) 10, 22 (Június) 3, 15, 27 (Július) 9, 21 (Augusztus) 2, 14, 26 (Szeptember) 7, 19 (Október) 1, 13, 25 (November) 6, 18, 30 (December) 12, 24

A ház az anyaság szimbóluma, az ebben a jegyben születtek azért olyan anyásak.

A ház jelű ember szeret otthon lenni, ott érzi a legjobban magát. Folyamatosan törődik a családja anyagi és érzelmi jólétével, úgy érzi, az ő dolga, hogy a biztonságról gondoskodjon. Szüksége van arra, hogy nyugodtan gondolkodhasson, az olyan munkahely jó neki, ahol a tehetségét kibontakoztathatja. Erősek az érzelmei, kifelé, az emberek felé forduló,magára általában sem különösebben negatívan sem pozitívan nem gondol. Intenzíven szeret, amikor szeret, és ha egyszer csalódott, sosem néz vissza. Ugyanakkor a ház jegyű ember könnyen lehet kiszámíthatatlan, instabil is.

Alaptermészetük is szomorkás, és otthon vigaszt találnak. Érezniük kell a körülöttük lévők szeretetét. Számukra a szerelem nagy adag romantika nélkül semmit sem ér. A viselkedésük azonnal meg bír változni, ha megoldani való feladat van. A ház jegyűek a kígyókkal, náddal, nyúllal, sassal és krokodillal jönnek ki jól.

Vissza az Azték horoszkóp főoldalára »
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL