HOROSZKÓP

Ezt tartogatja az év első újholdja a csillagjegyeknek

Szerző:
Szabó Anna
A Hold sötét időszakában vagyunk, ami azt jelenti, hogy belső félelmeink, bizonytalanságaink vagy gyengeségeink a szokásosnál is nyilvánvalóbbak lehetnek - legalábbis számunkra. 

Megérkezett 2024 első újholdja! Hetedikétől tizenegyedikéig a Hold sötét időszakában vagyunk, ami azt jelenti, hogy belső félelmeink, bizonytalanságaink vagy gyengeségeink a szokásosnál is nyilvánvalóbbak lehetnek - legalábbis számunkra. 

Január 11-én a Bak újholddal aztán a megújulás hat hónapos fejezete kezdődik, ami az alapokat illeti, amelyeket az álmaink megvalósítása érdekében hozunk létre. A Plútó, az átalakulás bolygója és a Mars, a cselekvés bolygója ebben a holdtöltében a Bakban tartózkodik, garantálva, hogy ha a legfontosabb prioritásainkra összpontosítunk, és szándékokat fogalmazunk meg azzal kapcsolatban, hogy milyen lépéseket kell tennünk a fejlődés érdekében.

Az Ikrek számára fontos, hogy ez a Merkúr utolsó hete a Nyilasban. Ezen az újholdas héten az a feladatod, hogy jól érezd magad, még akkor is, ha a kozmosz Bak energiája miatt úgy érzed, hogy lemaradásban vagy. Minél jobban stresszelsz a képzeletbeli idővonalak miatt, annál kevésbé fogod jól érezni magad, és annál unalmasabb lesz az életed. Találd meg az egyensúlyt a produktivitás és az egyszerű jelenlét között!

Az Oroszlán számára az e heti Bak újhold lehetővé teszi, hogy megtervezze, mi a vagyongyarapítási terve a következő hat hónapra. Ha ösztöndíjakra vagy befektetésekre akartál pályázni, tűzd ki magadnak, hogy ezt mostantól január 21-ig megteszed - ekkor érzed majd a legtöbbet ebből az újholdi varázslatból.

A Mérleg azonban az újhold arra ösztönzi, hogy inkább az otthonára és a családi életére koncentráljon, mint a társasági életre. Ugyanakkor a Vénusz és a Mars jelenlegi Nyilasban való elhelyezkedése felszítja a menekülés vágyát, amikor a dolgok túl komolyra fordulnak otthon. Találd meg az egyensúlyt a remeteség és a társasági események között! Ha bármelyikből túl sokat vállalsz, az megbolygathatja a lelki egyensúlyodat.

 

 

hétvégi horoszkóp újhold
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL