Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GYERMEK

6 jel, hogy gyermeked küldetéssel jött a világra

Szerző:
Szabó Anna
Talán még meg sem született, amikor már elábrándoztál róla: milyen emberré válik majd a gyermeked? Természetes, hogy mindenki kíváncsi rá, milyen feladatai lesznek az utódjának élete során, s miképpen tudja ezen az úton segíteni őt. Mutatunk 6 jelet, ami bizony arra utal, hogy gyermeked komolyabb küldetéssel jött a világra, mint gondolnád.

 

A kristály-gyermekek a legújabb generációhoz tartoznak, egészen fiatalok. Egyes vélemények szerint a 2001. szeptember 11.-i terrortámadás következtében érkezett el az idejük, vagyis ekkor lett a világnak égető szüksége olyan emberekre, akik képesek békét teremteni.

 

 


 

6. Gyakran minősítik autistának, pedig nem az!


A baj akkor kezdődik, a kristály-gyerekkel, ha - épp a kései beszédkezdés miatt - abnormálisnak, óvoda és iskola éretlennek, sőt autistának minősítik őt. Az autizmus definíciója teljesen világos . E szerint az autista személy a saját kis világában él, és nincs kapcsolata az azon kívül állókkal. Az autista azért nem beszél, mert nincs mit mondani a másoknak, nem érdekli, hogy gondolatait megossza velük. De a kristály-gyermekek nem ilyenek. Épp ellenkezőleg. Szinte mindenkihez láthatatlan szálak kötik, kommunikatívak, kedvesek és simogatók. És tehetségesek, filozófiai és szellemi téren is. Szinte hihetetlen mértékű kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a külvilág felé. A kristály-gyerekek mindig tudják, érzik, kinek van szüksége egy ölelésre, egy puszira. Egy autistát ez nem érdekelné.

gyermek gyermeknevelés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL