GYERMEK

3 egyszerű megoldás arra, hogy a csemetéd ne veszítse el a spirituális képességeit

Egyesek szerint mindannyian úgy születünk, hogy spirituális képességeink birtokában vagyunk. Látjuk az aurát, a különböző entitásokat, és kiválóak a megérzéseik, mert működik a harmadik szemünk. De ahogy felnövünk, elfelejtkezünk ezekről, vagy a szüleink irtják ki belőlük, mert azt szeretnék, hogy beilleszkedjünk a társadalomba. Ám, ha te nem akarod, hogy a gyermeked elveszítse képességeit, ezt a 3 dolgot kell tenned!


2. Gyakorolj vele, segíts neki megtanulni!

Ha teheted, gyakorold vele a képességeit. Kérdezd meg milyen színben látja az aurádat vagy rajzolja le az angyalt, aki lát. Kérdezze meg a szellemet, hogy hívják, és miért van itt. Gyakorolhatod vele a megérzéseit kártyás módszerekkel is, hogy lefordítva érezzen rá a lapra melyik lehet az. Most egy kicsit fordított viszonyban lesztek és neked kell a keze alá dolgozni és segíteni neki. Bármikor, ha nehézsége támadna vagy valami nem sikerülni, mindig légy vele szemben megértő és türelmes, és nyugtasd meg, hogy bárki hibázhat és rengeteg ideje van még belejönni.
Amennyiben úgy érzed te nem vagy ehhez elég képzett vagy úgy érzed nincs meg benned meg a kelő erő, tudás, amivel taníthatnád, keress egy olyan spirituális, aki foglalkozik gyerekekkel vagy segít nektek elindulni az úton. De fontos, hogy a gyermeked is megbízzon benne!
Ám jegyezd meg, bármennyire is akarod őt segíteni, ne erőltess rá semmit, ne siettesd, és hagyd, hogy maga fedezze fel a képességeit.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL