Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Frissítő bodzaital
Hozzávalók
4 liter forralt, kihűtött víz vagy szénsavmentes ásványvíz
12 bodzavirág tányér
7 evőkanál cukor
3 citrom leve + 3 citrom felkarikázva
Elkészítés
A virágfejeket helyezd egy tálba, majd öntsd fel vízzel. Add hozzá a cukrot és a citromlevet, valamint a citromkarikákat. Ezután nincs más dolgod, míg egy teljes napot várni, hogy megérjen, majd szűrd le.
Hűtőben több, mint egy hétig is eláll, már ha addig el nem fogy. Ízlés szerint ízesítheted gyömbérrel vagy mentalevéllel is.
Tipp: A bodza virágpora aranyat ér, ezért ne rázogasd és ne is mosd meg: úgy, ahogy van, mehet a tálba.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK