Hozzávalók
• 30 gramm vaj
• 1 evőkanál olívaolaj
• 1 apróra vágott hagyma
• 1 csomag teljesen kiolvasztott spenót
• 6 tojás
• 1 pohár (250 ml) joghurt
• 100 g főtt spagetti
• 60 g reszelt Gouda sajt
• 50g reszelt parmezán sajt
• só és fekete bors
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 180 ° C-ra.
2. Melegítsd fel a vajat és az olívaolajat. Adj hozzá hagymát és kevergesd alacsony lángon (amíg a hagyma megpirul). Add hozzá a spenótot és főzd 3 percig. Távolítsd el a gázról és hagyd kihűlni.
3. Verd fel a tojásfehérjét, keverd össze alaposan az előzőleg megfőzött spagettivel, a reszelt sajttal, sóval és borssal. Ezután öntsd az elkészített formákba.
4. Helyezd a formákat egy serpenyőbe, önts bele forró vizet.
5. Süsd 30-35 percig.
6. Hagyd kihűlni kissé, pihentesd 15 percig.
7. Vágd fel késsel, és tálald őket.
8. Kínálj hozzá paradicsomos salsát.
Paradicsomos salsa
Hozzávalók
• ½ piros paradicsom (kockákra vágva)
• ½ sárga paradicsom (kockákra vágva)
• 1 evőkanál zöld olajbogyó (vágott)
• 1 evőkanál fekete olajbogyó (vágott)
• 1 csipetnyi bazsalikom
• 1 teáskanálnyi petrezselyem
• 1 evőkanál olívaolaj
• ½ citrom (facsarj ki egy citromot)
• só és bors ízlés szerint
Elkészítés
Minden összetevőt önts egy tálba és alaposan keverd össze.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK