.
Hozzávalók
1 doboz babapiskóta
1 csomag pudingpor
fél l tej
3-4 evőkanál porcukor
5 dkg mazsola
fél kg bármilyen gyümölcs (lehet befőtt is)
2 dl tejszín
Elkészítés
Készítsd el a pudingot a tejjel és a porcukorral; a gyümölcsöt tisztítsd meg, és ha kell, darabold fel kis kockákra. Egy mély üvegtálba tegyél annyi piskótát, hogy befedje az alját. Önts annyi pudingot a piskótára, hogy ellepje, erre jöhet a gyümölcs, majd kevés mazsola. Folytasd addig a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére puding kerüljön. Hűtőben hagyd állni egy fél napon át, majd díszítsd tejszínhabbal.
OLVASS TOVÁBB!
Visszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
Miért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK