Hozzávalók:
– 250g kelbimbó
– 1 evőkanál cukor
– Olaj
– Só, bors
– Kockatészta
A recept teljesen ugyanaz, mint a hagyományos fehérkáposztából készített tészta esetében. Az olajt egy magas falú serpenyőben felmelegítjük, majd beletesszük a cukrot és megpirítjuk, ezután rátesszük a vékony csíkokra vágott kelbimbót, sózzuk, majd puhára pároljuk. Közben a tésztát enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Mikor a káposzta már puha, tegyük bele a tésztát, és keverjük össze. Ezután már ehetjük is! Borssal vagy cukorral megszórva tálaljuk, ki hogy szereti.
Jó étvágyat!
OLVASS TOVÁBB!
Méz a bőrápolási rutinban
Több tudományos bizonyíték is alátámasztja a méz bőrre gyakorolt hatásának előnyeit....
GASZTROKávékülönlegességek ünnepekre és hétköznapokra
Ahogy beköszönt a tavasz, egyre jobban vágyunk a friss, üde ízekre, amelyek energiát adnak a mindennapokhoz....
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK