Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Corn dog
Hozzávalók:
7 dkg finomliszt
7 dkg kukoricaliszt
4 g instant élesztő
1 db tojás
1 dl tej
1 csipet cukor
Só ízlés szerint
140 g virsli
1 evőkanál finomliszt (a virslihez)
2 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
A tálaláshoz:
3 ek ketchup
3 ek mustár
3 ek majonéz
Elkészítés:
A langyos tejet elkeverjük egy csipet cukorral, a szobahőmérsékletű tojással, és az élesztővel.
A liszteket elegyítjük, majd a tejes keverékkel összekeverjük, sóval ízesítjük, és egy magas falú pohárba töltjük.
Virsliket lisztben meghempergetjük, nyársra húzzuk.
Az olajat felforrósítjuk (bő olajban kell sütni!), majd a virsli nyársakat a masszába mártjuk, kicsit lecsöpögtetjük, és pár perc alatt megsütjük.
Ketchup-pal, mustárral, majonézzel tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK