Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Barbecue oldalas
Hozzávalók:
Tetszőleges mennyiségű oldalas
2 adagnyi/ kb 2 dl barbecue szósz
1 adagnyi ketchup (2 dl szószhoz 1 dl-nyi)
4-6 nagyobb burgonya
Só
Bors
Elkészítés:
Az elkészítése kb. faék egyszerűségű. Az enyhén sózott-borsozott, darabolt oldalast a tepsiben, zsíron, gázlángon előpirítjuk. A krumplit közben vékonyra felkarikázzuk.
A ketchupot kikeverjük a szósszal 1:3 arányban, és bekenünk minden oldalast vele.
Köré szórjuk a krumplit, amit sózunk, kis vizet aláöntünk, lefedünk fóliával, és mehet a sütőbe.
Mikor megsül a krumpli és a hús (kb. 1 óra), levesszük a fóliát, pár percet még pirítjuk, illetve kenünk rá még egy réteg szószt, majd tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK