Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Almás pite turmix
Hozzávalók:
1 nagy db alma
1 közepes db banán (fagyasztott)
0.5 ek mandulavaj
2.3 dl mandulatej
1 teáskanál vanília aroma
Fahéj ízlés szerint
Szerecsendió ízlés szerint
Elkészítés:
A banánt előző este vagy egy pár órával a turmix készítése előtt le kell fagyasztani, hogy finom és krémes állaga legyen. Ez a lépés teljes nyugalommal elhagyható, ha már valaki nem bírja kivárni azt az időt.
Az almákat meg kell hámozni, és ki kell magozni. Célszerű kisebb darabokra is felvagdosni, hogy a gépnek könnyebb legyen a dolga.
Aztán az összeset bele a turmixgépbe, és addig kell turmixolni, amíg sima vagy legalábbis kellően sima nem lesz.
Utána csak pohárba töltjük, és ha akarjuk, akkor lehet egy kis zabpehellyel és fahéjjal díszíteni.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK