 Szabó Anna
         Szabó Anna
       Amit a halakról tudni lehet:
Amit a halakról tudni lehet: - A halhús laza rostozata miatt rövidebb idő alatt készíthető el, mint az állandó testhőmérsékletű állatok húsa.
- A halhús laza rostozata miatt rövidebb idő alatt készíthető el, mint az állandó testhőmérsékletű állatok húsa. Mi is az a:
Mi is az a: Kagylók és rákok: Földünk számos helyén elődeink lakomáinak maradványaira, üres kagylóhéj-tömegekre bukkantak a kutatók. A kezdet valószínűleg onnan indult, hogy egyik bátor ősünk az apály idején a partra kimosott kagylókat, osztrigákat szedte össze.
Kagylók és rákok: Földünk számos helyén elődeink lakomáinak maradványaira, üres kagylóhéj-tömegekre bukkantak a kutatók. A kezdet valószínűleg onnan indult, hogy egyik bátor ősünk az apály idején a partra kimosott kagylókat, osztrigákat szedte össze. Rák: A rákokat kitinpáncél borítja, amely főzés során megvörösödik. Fogyasztásra alkalmas a rákollóban és farok részében található izomzat. Fehérje- és ásványi anyag tartalma jelentős. A rákban sok a fluor, a jód, a réz és a fehérje. Összes zsírtartalma és zsírsavösszetétele a legszárázabb halakénak megfelelő, koleszterintartalma viszont magasabb.
Rák: A rákokat kitinpáncél borítja, amely főzés során megvörösödik. Fogyasztásra alkalmas a rákollóban és farok részében található izomzat. Fehérje- és ásványi anyag tartalma jelentős. A rákban sok a fluor, a jód, a réz és a fehérje. Összes zsírtartalma és zsírsavösszetétele a legszárázabb halakénak megfelelő, koleszterintartalma viszont magasabb.OLVASS TOVÁBB!
 
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
 
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK