{KEPGALERIA}
Sokan nem tudják, hogy a klasszikus limonádé főzéssel készül. Mégpedig úgy, hogy a cukrot és a vizet sziruppá főzik, majd ha kihűlt, hozzáadják a kifacsart citromok levét, és ezt hígítják vízzel. A kellemesen savanykás ital kiválóan frissít, és oltja a szomjat. Frissen elkészítve a legfinomabb.
1 liter limonádéhoz, 1 liter víz, 6-7 evőkanál cukor, és 5 citrom leve szükséges. Ha néhány citromot is belekarikázol, a héj aromája még inkább gazdagítja majd az italodat.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK