Szabó Anna
.
Hozzávalók
- 300 g zabliszt
- 1 banán
- 2 tojás
- 100 g almapüré
- 2 evőkanál cukor
- 2 teáskanál sütőpor
- 1/2 teáskanál fahéj
Elkészítés
Keverd össze az almapürét a cukorral, add hozzá a tojást, és verd habosra, hogy sima tésztát kapj. Egy tálban törd össze a banánt, add a tésztához, és alaposan keverd össze. Szórd bele a lisztet, a sütőport és a fahéjat, és azzal is dolgozd össze. Melegítsd elő a sütőt 160 fokra, a tésztát öntsd muffinformákba, és süsd 25-35 percig (tűpróba).
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK