.
Hozzávalók
- 300 g zabliszt
- 1 banán
- 2 tojás
- 100 g almapüré
- 2 evőkanál cukor
- 2 teáskanál sütőpor
- 1/2 teáskanál fahéj
Elkészítés
Keverd össze az almapürét a cukorral, add hozzá a tojást, és verd habosra, hogy sima tésztát kapj. Egy tálban törd össze a banánt, add a tésztához, és alaposan keverd össze. Szórd bele a lisztet, a sütőport és a fahéjat, és azzal is dolgozd össze. Melegítsd elő a sütőt 160 fokra, a tésztát öntsd muffinformákba, és süsd 25-35 percig (tűpróba).
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK