.
Hozzávalók
- 5 banán
- 850 g konzerv ananász
- 25 g kókuszreszelék
- 1-2 citrom
- 320 g cukor
Elkészítés
Karikázd fel a banánt, szeleteld fel az ananászt, majd tedd egy edénybe (az ananász szirupjával együtt). Add hozzá a cukrot, facsard bele a citromok levét ízlés szerint, és alaposan keverd össze. Folyamatos kevergetés mellett forrald fel, majd vedd lejjebb a lángot, és főzd további 10 percig. A végén turmixold össze az egészet, hogy egy sima masszát kapj, majd párold addig, amíg be nem sűrűsödik. Tedd a lekvárt sterilizált üvegekbe, és tárold a hűtőben maximum 1 hónapig.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK